Къщата разполага с 8 стаи и предлага настаняване за 22 гости, в 2 двойни стаи, 2 тройни стаи, 2 четворни стаи / спалня+2 легла / и 2 двойни със спални. Стаите са обурудвани с LED телевизор с кабелна телевизия, в зависимост от типа на помещение се предлагат спални или самостоятелни легла, повече от стаите имат тераси, разкриващи невероятни гледки към планината, всички стаи са със собствен санитарен възел. На разположение на гостите е и построено закрито барбекю с голяма камина, както и закрита механа със кухня и камина. По предварителна заявка може да се приготвят и избрани от Вас ястия от Родопската и национална кухня на изключително ниски цени, част от ястията които се предлагат са - пататници, марудници, мекици, родопско кисело мляко, домашно приготвени сирена/ кашкавали и други. В къщата има безплатен Wi-FI достъп.


Тук гостите могат да избягат от тясната градска среда и да се наслаждават на удобствата на къщата, уникалната природа и положителната енергия, която излъчват Родопите. Непосредствено до входа на къщата е построена чешма от която тече изворна вода, тя е извесна в целия регион и много хора идват тук заради нея.


Къща за гости ДАЯНА - с. Смилян предалага като възможност под наем само механата и барбекюто за семейни тържества, рождени дни, абитиорентски балове, детски партита и други.

За повече информация се свържете с нас от страницата за КОНТАКТИ

Галерия

избрани снимки

Къща за гости Даяна - с. Смилян

Къща за гости Даяна - с. Смилян

Къща за гости Даяна - с. Смилян

Голяма механа със кухня и камина

Къща за гости Даяна - с. Смилян

Затворено барбекю с панорамен изглед

Къща за гости Даяна - с. Смилян

Комфортна стая с тераса